Desviaments en l'A-3 en València per obres a partir d'este dilluns

Les obres de rehabilitació tenen un pressupost de 4,7 milions d'euros
Mapa dels talls que es produiran a partir d'este dilluns, 28 d'octubre | Ministeri de Foment

El Ministeri de Foment està fent obres de rehabilitació en l'autovia A-3, en València, entre els punts quilomètrics 247.195 (límit provincial amb Conca) i 263,000 (Fuenterrobles). Unes obres amb un pressupost d'adjudicació que ascendix a 4,7 milions d'euros.

Per a una major seguretat d'usuaris i treballadors, l'actuació es farà parcialment, de manera que es desviarà el trànsit de la calçada A-3 per la carretera N-III, entre enllaços.

El primer desviament tindrà lloc a partir del dilluns, 28 d'octubre, i quedarà anul·lat el dijous, 31 d'octubre, per una operació especial de trànsit. Este tall afectarà a la circulació de l'autovia A-3, sentit Madrid, entre l'enllaç de Venta del Moro, en el punt quilomètric 266, i el de Villargordo del Cabriel, en el punt quilomètric 255.

Els desviaments s'habilitaran des de les 7.00 hores del matí de dilluns fins a les 13.00 hores de divendres, respectant en tot moment les mesures especials de regulació de trànsit establides per la Direcció General de Trànsit (DGT). Igualment es restituiria la circulació per l'A-3, en cas d'observar anomalies rellevants com retencions significatives, previsió de fenòmens meteorològics adversos o operacions especials de trànsit, entre altres.

A més a més, es disposen efectius de vigilància les 24 hores del dia amb l'objectiu de què puguen atendre immediatament qualsevol anomalia observada.

 

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"El Milió d'Euromilions toca en València" "La nova estafa de WhatsApp en la que han caigut milers d'usuaris"