El Diari Oficial de la Generalitat publica el canvi del festiu de dilluns de la Magdalena en Castelló

El DOGV també inclou la modificació del calendari laboral en altres 3 localitats de la província de Castelló

Magdalena de Castelló
Canvien el festiu del dilluns de la Magdalena a setembre en Castelló | Twitter

Este dijous ha eixit publicat en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) la modificació del calendari laboral en quatre localitats de la província de Castelló: Chóvar i Altura, en la comarca de l'Alt Palància; Ayódar, en la comarca de l'Alt Millars; i Castelló de la Plana. Una volta aprovat, el calendari queda de la següent manera:

  • Castelló de la Plana: El festiu del pròxim dilluns, 8 de març, dia de la Magdalena, passa al divendres, 10 de setembre.
  • Chóvar: Decreta com a festius els dies 3 i 4 de maig.
  • Altura: Canvia el festiu del 25 de setembre, dia de Sant Miquel, al 24 del mateix mes, festa de Sant Miquel.
  • Ayódar: Passa els festius del 3 de febrer, dia de Sant Blai, i el 16 d'agost, dia de Sant Roc, al 4 d'octubre i al 20 de gener de l'any que ve.

La resolució està datada en el dia d'ahir, 3 de març, pel conseller d'economia sostenible, sectors productius, comerç i treball, modifica l'annex de la Resolució de 23 de desembre de 2020, per la que es va aprovar el calendari de festes locals, retribuïdes i no recuperables en l'àmbit del territori valencià, per a l'any 2021.

Amb esta resolució, queda aclarit com queda el calendari, tan laboral com escolar, de la ciutat de Castelló de la Plana per a la setmana que ve, data en la que se celebrarien les festes de la Magdalena.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram


Comentaris

envia el comentari