La Diputació de Castelló dona 160.000 euros a la Fundació de l'Hospital Provincial per a investigació

La finalitat és implementar nous programes d'investigació oncològica, oftalmològica i de salut mental
Han donat 160.000 euros | ACN

La Diputació de Castelló i la Fundació de l'Hospital Provincial han signat un conveni de col·laboració pel que l'entitat destinarà 160.000 euros a implementar per part de la institució sanitària nous programes d'investigació oncològica, oftalmològica i de salut mental. L'acord servirà també per a posar en marxa activitats formatives i d'intercanvi de coneixement científic per a encoratjar la labor investigadora del Consorci Hospitalari Provincial.

A través d'este conveni es finançaran les despeses de personal necessàries per a activar per part de la Fundació el Pla d'Actuació 2020, que inclou dos línies de treball. D'una banda, l'inici de projectes d'investigació, estudi i formació i preparació de la lluita contra el càncer; projectes centrats en els avanços de tècniques oftalmològiques i en matèria de salut mental, i l'organització de cursos, simposis i congressos. Per una altra, la gestió d'assajos clínics del Consorci Hospitalari.

El conveni és un impuls a la labor investigadora que el president de la Diputació, José Martí, creu especialment necessari en l'actual conjuntura d'emergència sociosanitària pel Covid-19: «El futur passa per la investigació i la ciència».

La Fundació de l'Hospital Provincial de Castelló és un organisme sense ànim de lucre que impulsa i fomenta des de la seua creació en 2004 l'activitat investigadora del Consorci Hospitalari Provincial de Castelló. Treballa per a dotar a Castelló dels més innovadors tractaments oncològics, oftalmològics i de salut mental, contribuint a elevar la qualitat de l'assistència sanitària que percep la ciutadania de la província.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Atenció: La nova variant del coronavirus trobada en Europa va començar en València" "Sanitat habilita l'antiga escola d'infermeria de la Fe de València"