La discoteca a on s'originà el brot de coronavirus en Peníscola torna a obrir

Des de la direcció asseguren que tots els treballadors han donat negatiu en les proves
La discoteca Ébano ha tornat a obrir les seues portes  | Google Maps

Este dimecres, la discoteca Ébano, a on s'originà el brot de coronavirus de Peníscola, en la comarca del Baix Maestrat (Castelló), ha tornat a obrir les seues portes. Això sí, ho ha fet amb un aforament molt més limitat i amb unes mesures de seguretat estrictes.

Després de què es detectara el brot, en el que s'han contagiat unes 59 persones, la direcció del local ha decidit tornar a obrir després de que tot el personal que va a treballar haja donat negatiu en les proves del Covid-19, pel que es tracta d'un «local segur de Covid-19».

A demés, a través d'un comunicat publicat en Instagram, la direcció ha assegurat que han estat «en contacte diari amb les autoritats sanitàries amb l'objectiu de què es complisca la totalitat de la normativa vigent sobre el Covid-19».

La direcció ha volgut aprofitar també per a desmentir algunes informacions que han sigut publicades en xarxes socials i mitjans de comunicació com el fet que mai s'ha incomplit l'aforament, que no se'ls ha sancionat per incomplir la normativa o que tant Guàrdia Civil com Policia Municipal han comprovat el compliment de les mesures des de la seua obertura després de l'estat d'alarma.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Compromís per Oliva es nega a què es confisque el romanent dels ajuntaments" "Els 11 nous brots de coronavirus en el territori valencià"