El doctor Cavadas envia un missatge important sobre el futur de la vacuna contra el coronavirus

El prestigiós cirurgià també ha criticat a Pedro Sánchez
Cavadas ha deixat clar que hi ha patògens que no hi ha vacuna que els elimine | Europa Press

El prestigiós metge cirurgià Pedro Cavadas ha avisat que conseguir una vacuna realment exitosa contra el coronavirus pot portar alguns anys i ha criticat obertament les paraules del president del govern espanyol, Pedro Sánchez, que va assegurar que en desembre del 2020 es podria començar a vacunar a algun sector poblacional del país.

 

El doctor Cavadas avisa de què hi ha patògens que no hi ha cap vacuna que els elimine

En una entrevista enregistrada en la Cadena Cope, Pedro Cavadas ha apuntat que «microorganisme i vacuna eficaç no són dos conceptes que necessàriament vagen units separats per un xicotet període d'investigació». De fet, Cavadas ha deixat clar que hi ha patògens contra els que, després de trilions de dòlars d'investigacions i dècades d'esforços, no hi ha vacuna que els elimine.

«Més diners es va gastar amb el VIH», ha dit amb resignació el metge, que ha lamentat que este «és un bitxo que no es deixa vacunar. La Covid-19 es deixarà generar una vacuna? És possible que sí», ha apuntat Cavadas abans d'ironitzar: «No sé quan volen començar a vacunar a la gent, per al cap de setmana crec que ja ho estarem, depén de a qui escoltes el cap de setmana estem ja tots vacunats».

 

«S'està venent que una medicació que comença la fase 3, que és la bona..»

«Això òbviament no és real perquè estem botant el xicotet pas de la fase 3 d'assaig clínic que és la més important. S'està venent que una medicació que està començant la fase tres, que és la bona... ho estem venent com que ja és comerciable», ha deixat clar Pedro Cavadas.

«No escolte no, estem començant. Després d'un any i mig o dos els estadistes trauran les conclusions de si la vacuna és útil o no ho és o si és comerciable o no ho és. Però estem botant este xicotet pas», ha finalitzat Cavadas sobre la seua argumentació de l'èxit de la vacuna, que arribarà en principi en uns mesos de manera generalitzada.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Dos classes suspeses en Paterna per possibles contagis" "Última hora: 25 brots valencians nous de coronavirus"