Una dona major fa un 'zasca' a la reina Letícia

L'anciana li va comentar a la monarca que aparentava més anys dels que té actualment

 

La reina Letícia rep un inesperat comentari d'una parella d'ancians | VALÈNCIA DIARI

 

Arrimar-se per saludar a una multitud de curiosos no sempre té un bon resultat. Això és el que va experimentar la reina Letícia durant l’acte institucional que va realitzar el passat dijous a Lerma, Burgos. La dona del rei Felip no va saber com reaccionar davant el comentari inesperat d’una parella d’ancians que es trobaven entre la multitud.

 

L'anciana no es va mossegar la llengua i va pronunciar unes paraules que van deixar en 'shock' a la reina Letícia. Tot això ha succeït a partir d’un comentari que la monarca va fer sobre l’edat, la qual cosa va conduir a l’anciana a respondre innocentment. Sembla que la monarca no tornarà a establir cap conversa parlant de l’edat d’algú.

 

El 'zasca' a la reina Letícia

En un gest d’amabilitat, la reina Letícia va saludar a la multitud que l’estava esperant a l’entrada del Monestir de l’Ascensió i es va arrimar a una parella d’ancians. Tots intentaven parlar amb Letícia i cridar l’atenció, i ella va voler agrair l’amable rebuda dels habitants del poble i els va voler satisfer amb la seua presència.

 

La reina Letícia arrimant-se a la multitud que l'esperava | TELECINCO

 

L’incident va ser el següent: Letícia va voler tirar floretes a la dona major amb unes paraules d’admiració: «Quin matrimoni més major, però tan bé! Ací a Lerma viuen vostés molts anys. Amb 93 anys cal donar les gràcies», expressava la monarca.

 

La dona, potser per la incomoditat que li havia causat el comentari rebut per la Reina, va voler saber la seua edat. «Jo tinc 46 anys», responia la monarca sense saber el que li esperava. «Jo et ficava molts més», li criticava l’anciana sense pèls a la llengua.

 

La reina Letícia escoltant a l'anciana | TELECINCO

 

L’esposa del rei Felip es va sorprendre per la sinceritat de la senyora i va posar fi a la conversa amb tota la cordialitat que va poder: «Moltíssimes gràcies. Cuide’s, senyora». Gràcies a les imatges d’un testimoni dels fets que van ser emeses a 'Sálvame' hem pogut veure el rostre d’incredulitat de la reina Letícia i ser testimonis de l’anècdota.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!