Un dron vigila les urbanitzacions de Picassent per a combatre els robatoris

La Policia Local utilitza este aparell com a mesura de vigilància des de l'aire
Un dron vigila les urbanitzacions de Picassent per frenar els robatoris | Ajuntament de Picassent

L'Ajuntament de Picassent, en la comarca de l'Horta Sud (València), a través de la Policia Local, està portant a terme diverses accions de control i vigilància al llarg de tot el municipi.

Segons han explicat fonts de l'Ajuntament de Picassent, ara, amb l'inici de la campanya agrícola i donada l'extensió del terme municipal, els dos drons adquirits pel consistori també s'han convertit en ferramentes molt útils per a fer accions de control a les urbanitzacions per evitar els robatoris.

Es tracta d'una tecnologia molt innovadora, de la que, tal com manifesta el regidor de l'àrea de Seguretat Ciutadana, Salvador Morató, està deixant molt bons resultats. «Els drons ens permeten arribar a on els recursos humans no arriben i és controlar des de l'aire què passa en tot moment al llarg dels quasi 86 quilòmetres quadrats que conformen el nostre terme municipal».

Des de l'Ajuntament de Picassent insistixen en el fet que sis membres de la Policia Local de la localitat han fet diferents cursos de formació i s'han format com a pilots. Açò ha permès que tots els torns de treball compten amb un expert en vol de drons que podran usar este aparell quan siga necessari.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Un home perd la vida i 2 es troben en coma després d'un blanquejament dental" "La Diputació de València treballa en la recuperació del barranc de Quatretonda"