Una empresa deixa faltar a la faena si el treballador té ressaca

Pionera i polèmica proposta
Imatge d'arxiu | València Diari

Els treballadors d'una empresa del Regne Unit encara no es creuen la notícia que van rebre dels seus caps. I és que si d'esta forma ho desitgen, poden demanar-se un dia de festa a l'any si creuen que podran tindre ressaca.  

The Audit Lab és el nom de la companyia a on ha eixit esta curiosa idea. Situada en Bolton, al nord-oest d'Anglaterra, realment permet fer la seua faena des de casa als treballadors que consideren que no es troben en les condicions òptimes per anar a l'oficina. 

Cal reservar amb antelació

Claire Compton, directora de The Audit Lab,  ho justificava dient que era una espècie de «detall» amb els seus membres 'millenials', que són els que més habitualment van als pubs entre setmana. Per a fer-ho, han de «reservar un dia de ressaca amb antelació» en cas de què vulguen eixir el dia d'abans. Gràcies a això «podran treballar des del sofà de casa», confirmava Compton. 

La mesura ha estat molt ben acollida entre els membres de l'equip més jóvens com l'Ellie Entwistle, de 19 anys, que treballa a l'àrea de màrqueting digital. La jove confirma que esta flexibilitat «és un gran benefici» pels treballadors del seu perfil que encara no tenen fills. Tot passa, diu Ellie, per «ser honestos i que les persones no diguen mentides als caps». 

La directora confirmava que l'objectiu real d'esta mesura és que els seus empleats puguen treballar un dia des de casa però que fent referència a la ressaca conseguien que «siga més atractiva per a la generació més jove».

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Alacant programa dos mascletaes durant les festes nadalenques" "La fira de Nadal més dolça se celebra en Gandia"