La fira de Nadal més dolça se celebra en Gandia

'Dolç Nadal' se celebra del 19 al 23 de desembre
Galletes de Nadal | Pixabay

Este dijous, 19 de desembre, comença 'Dolç Nadal', la penúltima de les deu fires temàtiques que se celebren en Gandia, la capital de la Safor (València). Es tracta de quatre dies i mig a on els dolços, la rebosteria i els productes típics de les festes de Nadal seran els protagonistes en Fira Mercat.

En esta fira, trobarem un gran estand unitari de l'Associació de Pastissers i Forners de Gandia amb dolços típics de Nadal com postres típiques, tronquets, pastissets, casques... A més, també hi haurà xocolate artesanal, fruita seca garapinyada, llepolies o torrons artesans. També hi haurà el 'celler del mercat', amb vins, caves i licors dolços amb figuretes benèfiques per a regalar este Nadal; mel de parpalló i rebosteria creativa i 'foodtruck' amb dolços nòrdics, 'cupcakes' i galetes creatives.

Tallers per a disfrutar en família

Dins de la Fira 'Dolç Nadal', s'han organitzat diferents tallers per a disfrutar en família. 'Decora la teua galeta de Nadal' es farà de divendres a dilluns, de 18 a 20 h, a càrrec de Deleites. Les dos galletes amb la caixeta que s'emportarà cada un tindran un preu de 5 euros. 

El taller 'Pastissets de Nadal' es farà el dissabte a les 11 hores, a càrrec de la Pastisseria Salva. Per a este taller, serà obligatori que participen mínim cinc persones i inscriure's en firamercat.gandia.org. L'altre taller del cap de setmana, 'Pastissets de salmó, quiche', es farà diumenge a les 11 hores, a càrrec de la Pastisseria Salva. El preu també és de 5 euros i la participació mínima de cinc persones, amb inscripció prèvia.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Estes persones representaran als Reixos d'Orient en la cavalcada de València de 2020" "Proposen prohibir les cases d'apostes prop dels col·legis valencians"