L''heroi de Dénia' i la seua família ja són ciutadans de Gandia

Gorgui rescatà a un veí amb mobilitat reduïda de sa casa en flames
Gorgui, la seua dona i la seua filla s'han empadronat en Gandia | Twitter

Gorgui Lamine Sow, conegut ja com a l''heroi de Dénia', ja és ciutadà de Gandia. També la seua dona i la seua filla. Este divendres, els tres s'han empadronat en la capital de la Safor (València), gràcies a la petició expressa de la Delegació del Govern al Ministeri de Treball, Migracions i Seguretat Social, a més de les més de 25.000 firmes arreplegades.

Gorgui li salvà la vida a un veí de Dénia la passada setmana. Una casa s'estava cremant en la localitat de la Marina Alta (Alacant) i Gorgui no s'ho va pensar ni un moment: escalà la façana i rescatà a l'home, amb mobilitat reduïda, que hi havia dins.

Davant d'este fet, Gorgui s'ha fet molt mediàtic i molta gent ha denunciat la seua situació irregular en Espanya, demanant que es regularitze la seua situació. Més de 25.000 persones han firmat una petició en la plataforma change.org. També la Delegació del Govern en la Comunitat Valenciana ho va demanar expressament.

En una habitació amb la dona i la filla

Gorgui ha assegurat al diari 'Información', «el Govern d'Espanya ja m'ha dit que me van a donar els papers de residència per a poder quedar-me legalment en este país». L''heroi de Dénia' viu en una habitació en un 'pis pastera' de Gandia amb la seua dona i la seua filla de només uns mesos de vida.

L'objectiu de Gorgui és «poder tindre tots els papers en regla per a viure en un pis digne per als tres». Ara, de moment, el que farà és tornar al treball en el port de Dénia per a poder donar de menjar a la seua família i poder viure en eixa casa que tant desitja.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"La delegació del Govern i més de 25.000 persones demanen papers per a l''heroi de Dénia'" "El sorteig d'Euromilions deixa un milió d'euros en Santa Pola"