Rescata a un malalt de sa casa en flames en Dénia

El xic, a qui han batejat com a l''heroi anònim', ha escalat per la façana
Moment en què 'l'heroi' anònim ha rescatat al malalt | Twitter

Un xic, que ha volgut mantindre's en l'anonimat, ha salvat este divendres a un veí de Dénia, en la Marina Alta (Alacant) que s'havia quedat atrapat en sa casa mentres les flames l'envaïen. La víctima de l'incendi, un home que està malalt i té problemes de mobilitat ha començat a cridar demanant auxili per a que algú l'ajudara a eixir de la casa en flames.

En eixe moment, passava per allí un xic, de qui només se sap que és de nacionalitat marroquina i que treballa en el mercat d'artesania, segons avança 'Información'. L'heroi —nom que li han posat alguns veïns— ha sentit els crits d'auxili, ha pujat per la façana i ha entrat en la casa sense dubtar ni un moment.

La víctima, de 38 anys, ha sigut traslladada a un hospital de València i la Policia Local i els bombers han acudit a la casa en flames per a extingir incendi. El xic que ha rescatat a la víctima s'ha llavat les mans en casa d'un veí i se n'ha anat del lloc dels fets.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Agredix a dos agents i trenca la finestra del cotxe patrulla en Elx" "Amenaça a l'amo d'un bar de Sagunt de matar-lo amb el seu arsenal d'armes"