Cinc hòmens peguen foc a una xica quan es dirigia al juí contra ells per violació

La xica, de 23 anys, va ser segrestada i atacada pels cinc xics, que li van causar greus cremades en el 90% del cos
Cinc homes van atacar, segrestar i pegar foc a una xica en l'Índia | Freepik

El dol i la indignació tornen a omplir l'Índia. Una xica de 23 anys va denunciar fa mesos una violació en grup i este dijous se celebrava el juí contra els seus agressors. La víctima, però, no va poder arribar a testificar. Segons explica la cadena ‘BBC’, cinc hòmens la van atacar en una estació de tren, la van portar fins a un camp i li van pegar foc. Com a conseqüència, la jove patix greus cremades en el 90% del seu cos. Els cinc xics han sigut detinguts per la policia.

El país més perillós per a les dones

La violència masclista és un dels principals problemes que afecta al país. Segons un estudi publicat per la Fundació Thompson Reuters, Índia és el país més perillós per a la dona. El crim més comú és la violació i, quan la víctima es disposa a denunciar a la policia o emprendre accions legals contra els seus agressors, sol aparéixer morta uns dies després.

L’estudi es basa en les respostes de 550 experts en qüestions de gènere i situa al país asiàtic en el primer lloc de l’índex global, per damunt de nacions en guerra com Afganistan o Síria, que es troben en el segon i tercer lloc respectivament. Somàlia i Aràbia Saudita completen el ‘Top 5’ de països a on la dona es troba en més perill.

Més de 33.000 violacions registrades en un any

Les lleis contra les agressions sexuals es va endurir en el país després de què una xica universitària morira en ser violada i torturada per sis hòmens en un autobús en Nova Delhi. Els fets es van produir l’any 2012 i van causar una gran commoció en el país.

Les dades d’agressions sexuals en el país asiàtic sorprenen i mostren la realitat que estan vivint les dones en el territori. Segons fonts de les autoritats del país, l’any 2017 es van registrar un total de 33.658 violacions, el que correspondria a una mitjana de 92 violacions al dia.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Una persecució acaba amb la detenció d'un atracador en ple centre d'Alacant" "Jorge passarà a disposició judicial este divendres en Alzira"