La Policia investiga la violació d'una xica, de 19 anys, en un pub de València

La jove assegura que un desconegut la va intorduir en un reservat a la força
La xica assegura que va ser introduïda en una zona reservada a la força | PIXABAY

Una xica, de 19 anys, ha sigut víctima d'una violació, presumptament, en un pub de València. Segons el relat de la jove, un desconegut la va introduir en una zona reservada del local a la força per a, més tard, violar-la, durant la matinada d'este divendres.

La Policia Nacional està investigant el cas després de trobar a la xica desorientada i amb senyals d'anar beguda en el passeig de l'Alameda, segons ha avançat el diari 'Levante-EMV'. Donat el seu estat, la jove no va contar els fets amb massa detalls, encara que assegurava que un desconegut l'havia forçat en un pub.

Immediatament, els agents de la Policia van traslladar a la xica a l'Hospital la Fe de València per a que es sotmetera a un examen d'un metge forense, com es fa en estos casos. En un primer moment, es descartà que l'home arribara a violar-la amb penetració, tot i que no es descarta que utilitzara la violència.

D'esta manera, els fets es podrien qualificar d'agressió sexual i no només d'abús. A més, a més, l'home s'hauria aprofitat de l'estat alcoholitzat de la xica per a forçar-la a mantindre relacions sexuals.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Jove patix hemorràgia cerebral, en caure d'un edifici, fugint de la policia en Alaquàs" "Mor un home mentres feia senderisme en una zona de muntanya de Xixona"