Viola a una xica i li oferix 10.000 euros per a que retire la denúncia en València

Comença el juí al presumpte agressor
Imatge d'arxiu d'un acusat de violació | València Diari

Este matí de dimarts, en l'Audiència de València, s'ha iniciat el juí a un xic, d'origen libanés, acusat de violar a una xica que havia conegut en una discoteca de la ciutat de València. Estos fets es remunten a l'1 de gener d'enguany.

Segons informacions del 'Levante-EMV', la víctima es trobava amb una amiga d'ella i de l'acusat i amb altres amics en el local. Esta testimoni, que va declarar en la vista oral, ha explicat que «parlava d'una forma estranya i que les condicions en les què es trobava no eren les adequades per a que se'n anara amb algú». De fet, van discutir per este tema.

I és que la víctima, que havia ingerit grans quantitats d'alcohol, se n'anà a sa casa acompanyada de l'acusat, que havia conegut en la discoteca. Ell, aprofitant el seu estat, presumptament l'hauria violada en diferents ocasions, inclús este fet li hauria provocat lesions. 

A més, se sospita que l'acusat podria haver-li ficat alguna cosa en la beguda a la víctima. Tot i això, ell ha negat estos fets i ha dit que les relacions eren «plenament consentides». També ha assegurat que «ni anava drogat ni borratxo» i que les lesions que presentava la xica eren per un forceig entre ella i la seua amiga: «es va ficar gelosa».  Segons el presumpte agressor, van anar amb un taxi fins a la casa de la xica i de camí va bromejar amb uns treballadors d'un restaurant que es van creuar: «Serà la meua futura esposa». 

La víctima, en canvi, relata que «em vaig despertar despullada i ell damunt meu» i que tot i ella demanar-li que s'apartara, l'agressor la va forçar mentres la insultava i amenaçava: «Estic en busca i captura, si parles amb algú et mate».

Per si no n'hi haguera prou, la família de l'acusat, que es troba en presó des del 8 de gener d'enguany, hauria intentat pressionar a la xica oferint quantitats econòmiques que arribarien fins als 10.000 euros. Tot açò a canvi de què retirara la denúncia contra el seu familiar. 

El Ministeri Fiscal ha demanat una pena de 10 anys de presó per un delicte continuat d'agressió sexual. A més, el presumpte xantatge a la víctima també està sent investigat.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Ferit un motorista en un accident amb un cotxe en Elx" "Fotos: L'afonament d'una vivenda afecta una altra en Onda"