Un encertant de València guanya vora 800.000 euros en l'últim sorteig de la Primitiva

L'afortunat havia validat el seu bolet a l'Administració número 42 de València.
L'administració número 42 de València. | València Diari
 

La sort torna a somriure als valencians. La Loteria Primitiva ha tornat a repartir un premi a la Comunitat, en aquest cas de 1a categoria, és a dir, 6 encerts.

L'afortunat o afortunada, que havia validat el seu bolet a l'Administració número 42 de València, ubicada al carrer Francisco de Bellvis, s'emporta un total de 781.249,30 euros. La sort ha quedat repartida en aquesta ocasió, ja que altre bolet amb 6 encerts ha sigut segellat a Canàries.

Pel que fa al pròxim sorteig de la Loteria Primitiva, comptarà amb un pot de més de 5 milions d'euros, ja que com que no hi ha cap encertant de categoria especial en aquest últim sorteig, els diners del premi s'acumulen.

La fortuna somriu als valencians 

Fa uns dies un altre valencià aconseguia un gran premi a la Primitiva. L'afortunat, que va validar el seu bitllet a Tavernes Blanques (València), ha percebut més de 79,4 milions d'euros en haver sigut l'únic encertant del sorteig d'aquell dijous, segons va informar Loteries i Apostes de l'Estat. El bitllet guanyador va ser validat en l'Administració de Loteries número 1 de la citada localitat, situada en el número 110 de l'avinguda Corts Valencianes.

Com a únic encertant de Categoria Especial (sis encerts i el reintegrament), i amb el premi acumulat de Primera Categoria, l'home cobrarà 79.448.758,55 euros. L'afortunat, que es va donar a conéixer en guanyar el premi, és un empresari de Bonrepòs.

Com jugar a la Primitiva?

Per a participar en la Primitiva se seleccionen 6 números diferents d'una taula d'entre l'1 al 49; l'objectiu és encertar la combinació guanyadora en el sorteig corresponent de dijous o dissabte, formada per 6 boles de les 49 que s'extrauen del bombo, que comunament es coneix com el 6/49.

L'aposta simple costa un euro i poden acumular-se fins a huit apostes per bitllet, triant els 6 nombres en cada aposta. L'aposta múltiple permet jugar fins a onze nombres per aposta. A major nombre de múltiples major serà la teua aposta i les teues possibilitats de guanyar.

També s'extrau una bola extra com a nombre complementari, i una altra bola d'un bombo a banda, entre el 0 i el 9, que fa de nombre de reintegrament. Per a guanyar el major premi cal encertar els 6 nombres més el reintegrament.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Els nous canvis de la declaració de la Renda que beneficiaran a molta gent" "ALERTA SANITÀRIA per un aliment venut a la Comunitat Valenciana"