Quatre espectacles de la programaci贸 de Nadal per a esta setmana en Sagunt

Els esdeveniments estan destinats a xiquets i al p煤blic familiar
脡s un espectacle organitzat per la delegaci贸 de Festes amb veus en directe | Ajuntament de Sagunt

La completa programaci贸 de Nadal que ha preparat l'Ajuntament de Sagunt, en la comarca del Camp de Morvedre (Val猫ncia), a trav茅s del treball coordinat de quatre regidories, porta esta setmana quatre espectacles culturals i l煤dics destinats a xiquets i p煤blic familiar.

El dimecres, 24 de desembre, l'Albereda acollir脿 l'espectacle musical 鈥楴adal Rock鈥 del grup Tr茅bol Teatro. 脡s un espectacle organitzat per la delegaci贸 de Festes amb veus en directe compost per nadales versionades al rock, acompanyats de marionetes i balls.

Tr茅bol Teatro va n脿ixer en 2017 de la m脿 del seu creador, Eder Prada. Comen莽ar脿 a les 11.30 hores i tindr脿 una duraci贸 de 50 minuts. Ser脿 en castell脿, amb acc茅s lliure i aforament limitat. Les entrades s'han de reservar en Servientradas.

Dos obres de teatre

Este mateix dia, en el Centre Cultural Mario Monreal, la delegaci贸 de Joventut i Inf脿ncia oferir脿 la pel路l铆cula d'animaci贸 Arthur Christmas. Comen莽ar脿 a les 11.30 hores, amb acc茅s lliure i aforament limitat. Tamb茅 es projectar脿 en el Casal Jove dos dies despr茅s, 26 de desembre, a les 11.30 hores. Per a reservar entrada en la sessi贸 del Casal Jove, els interessats han d'entrar en contacte amb el Casal Jove.

La programaci贸 continuar脿 amb dos obres de teatre. El dissabte, 26 de desembre, es representar脿 'Nautilus: 20.000 lleg眉es de viatge submar铆', en el Centre Cultural Mario Monreal. Organitzada per la delegaci贸 de Festes, comen莽ar脿 a les 18.00 hores, amb entrada gratu茂ta i aforament limitat. 脡s en valenci脿 i va dirigida a un p煤blic familiar. Esta obra 茅s una versi贸 de la cl脿ssica novel路la d'aventures de J. Verne, amb una lectura actual, compromesa i ecologista, a c脿rrec de La Negra. 脡s una companyia constitu茂da en 2017 per l'actor Carlos Amador i el dramaturg Diego Guill.

Per a finalitzar, el diumenge, 27 de desembre, es representar脿 en el Mario Monreal l'obra Kubik. Organitzada per la delegaci贸 de Cultura, a partir de les 18.00 hores, en valenci脿, amb aforament limitat i entrada gratu茂ta per a tots els p煤blics. 脡s un espectacle produ茂t per Teatro Para铆so que est脿 inspirat en els jocs dels xiquets que experimenten f铆sicament amb el seu entorn per a comprendre鈥檒.

📸 L'actualitat valenciana en im脿tgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que far脿? Seguix-nos en Instagram!

"L'av铆s de l'OMS davant del nou i descontrolat coronavirus" "Una localitat valenciana tanca les instal路lacions p煤bliques davant del coronavirus"