Gandia aprova els dies 5 d'abril i 9 d'octubre com a festius locals del 2021

Han anunciat també la restauració dels arxius municipals
Gandia anuncia els nous dies festius locals | Ajuntament de Gandia

Jose Manuel Prieto, coportaveu del Govern i Josep Alandete, el vicealcalde de Gandia, en la comarca de la Safor (València), han comparegut este matí, per a fer balanç dels principals acords adoptats durant la junta de Govern municipal.Jose Manuel Prieto ha informat que s'ha aprovat la concessió d'una ajuda de 3.371,79 € per part de direcció de Cultura i Patrimoni del passat 21 d'octubre destinada a la digitalització i restauració de la documentació històrica i millora de les instal·lacions dels arxius municipals.


Durant la roda de premsa també s'ha anuncat  que la Generalitat declara el 19 de març com a dia festiu i s'establixen com a festes tradicionals de la Comunitat Valenciana els dies 5 d'abril (Dilluns de Pasqua) i 9 d'octubre (Dia de la Comunitat Valenciana).

Nous canvis en les festivitats


A demés, se substituix el descans del 16 d'agost pel 5 d'abril (Dilluns de Pasqua) i se substituix el descans del dijous Sant pel 9 d'octubre.


D'altra banda, s'establix com a dia festiu el dilluns 24 de juny (Sant Joan) i es deixa als ajuntaments la potestat de triar els dos festius locals de 2021 que en el cas de Gandia seran 12 d'abril (Sant Vicent Ferrer) i el 4 d'octubre (Dia de Sant Francesc de Borja).

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Les entitats de discapacitat del territori valencià no han cobrat subvencions" "Oltra parla sobre la polèmica del requisit lingüístic pera l'accés de la funció pública"