Gandia habilita una web amb els bars que oferixen menjar per a emportar i servici a domicili

Amb esta iniciativa es pretén donar-los visibilitat i fer-los accessibles a la ciutadania
Gandia obri un web amb bars amb servici de menjar per a emportar i a domicili | ISTOCK

Amb motiu de les mesures extraordinàries pel Covid-19, molts locals de restauració de Gandia, capital de la comarca de la Safor (València), han adaptat i organitzat els seus servicis de restauració per mitjà del repartiment a domicili o recollida de comanda en el mateix establiment.

Per a ells, l’Ajuntament de Gandia, amb la col·laboració de l’Associació Destí Safor i l’Associació d’Hostalers del Centre Històric-Raval-Prado, han habilitat un espai web en Urbalab Gandia i altre en la pàgina del consistori, que pretén donar-los visibilitat i fer-los accessibles a la ciutadania. D'eixa manera ho ha comunicat este matí de dilluns el regidor delegat de Polítiques Econòmiques i Comerç, Ferran Martínez.

Tots els establiments de restauració que disposen d'esta classe de servicis (només han de tindre cuina autoritzada) i estiguen interessats a aparéixer poden donar-s’hi d’alta en este enllaç.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Una xica es cola en un hospital valencià per a gravar tot el que passa dins" "La DGT anuncia una nova norma per a avançar als ciclistes"