Gandia obri el termini d'inscripció per als cursos dels centres de Convivència

Els cursos començaran el 14 d'octubre

Mujeres haciendo deporte en un gimnasio
Els cursos començaran el 14 d'octubre | UNSPLASH

La regidora delegada de Gent Gran i Centres de Convivència de Gandia, Liduvina Gil, ha comparegut este matí en roda de premsa per a anunciar que este dimarts s'ha iniciat el procés de matriculació dels cursos dels Centres de Convivència de Corea i Roís de Corella, que este any tenen el títol de 'Som responsables, som segurs'. 

En total són 55 cursos els que s'han organitzat des del departament que van des d'activitats com el ioga o pilates a cursos de memorització, pintura, dibuix o zumba, entre d'altres. La matrícula es podrà fer de forma en línia en el web de l'Ajuntament de Gandia, en la Safor (València) i de manera presencial amb cita prèvia.

Tal com ha explicat Gil, les classes seran de 10 persones i es faran de forma presencial en aquelles activitats que garantisquen el compliment de les mesures d'higiene i protecció. Aquelles que no es puguen fer de manera presencial es realitzaran de manera en línia. «Esta situació pot anar variant segons evolucione el Covid-19», ha explicat la regidora.

Els cursos comencen el 14 d'octubre

La matriculació en línia es podrà fer de l'1 al 25 de setembre mentres que la presencial serà del 7 al 25 de setembre pel que caldrà concertar una cita depenent del Centre a què es vulga acudir. En el cas de Corea les persones interessades hauran de telefonar al 96 295 96 68 mentres que en el de Roís de Corella serà el 96 286 89 08. En cap cas s'atendrà a persones sense cita prèvia.

Un altre dels aspectes que ha explicat la regidora és que cada persona podrà matricular-se en tres activitats entre els dos centres. En el cas de duplicar-la matrícula queden eliminades les sol·licituds.

Donada l'alta demanda per a participar en els cursos, el dia 1 d'octubre a les 10:00 h al Centre Joan Climent es procedirà al sorteig. Posteriorment, les llistes d'admesos i d'espera es publicaran el 2 d'octubre en el web de l'Ajuntament de Gandia. Aquells alumnes que siguen admesos en les classes presencials seran avisats per telèfon i començaran els cursos a partir del dia 14 d'octubre.

🌞Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram


Comentaris

envia el comentari