La Generalitat allarga el confinament perimetral d'Elda i Petrer fins el 4 de desembre

Ho ha anunciat Ana Barceló
La mesura durarà 14 dies més | Wikipedia

Actualització 18/11/2020 a les 11.20 hores. La consellera de Sanitat, Ana Barceló, ha anunciat este dimarts que el tancament perimetral de les localitats d'Elda i Petrer, en el Vinalopó Mitjà (Alacant), es manté durant els pròxims quinze dies a partir d'este divendres, dia que acabava el primer període de confinament. 

D'eixa manera, el tancament d'estes dos localitats es mantindrà fins al pròxim 4 de desembre, període en el que es tornarà a valorar la situació i es decidirà que fer.

La Generalitat decreta el confinament perimetral d'Elda i Petrer durant 14 dies

La Generalitat Valenciana ha decretat este divendres el confinament perimetral dels municipis d'Elda i Petrer, dos localitats de la comarca del Vinalopó Mitjà (Alacant), motiu pel que es restringirà l'entrada i eixida de persones dels dos nuclis poblacionals durant 14 dies.

D'eixa manera apareix en el decret de Presidència que prorroga el confinament perimetral de tot el territori valencià per altres set dies i que s'ha publicat en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.

Els dos municipis es consideraran un únic nucli poblacional --són confrontants-- i per tant, sí que es podrà transitar entre ells però no eixir de la zona.

Respecte a l'ampliació del tancament perimetral del territori valencià, s'inclou com a novetat una nova excepció a esta mesura, que és el desplaçament dels deportistes, entrenadors, jutges o àrbitres federats, per a fer activitats deportives federades de competició oficial, degudament acreditats a través d'una llicència deportiva o certificat federatiu.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Increïble el que ha passat «per error» amb un cas de coronavirus en Banyeres" "Baixa el número de contagis per coronavirus en el territori valencià"