Barceló confirma la pròrroga de les mesures contra el coronavirus fins al 9 de desembre

La consellera de Sanitat ha anunciat que és necessària esta ampliació per a doblegar la corba
El tancament perimetral es prorroga fins al 9 de desembre | GVA

Actualització 17/11/2020 a les 19.40 hores. La consellera de Sanitat, Ana Barceló, ha confirmat en roda de premsa esta vesprada que les mesures per a frenar el coronavirus que estan en funcionament en el territori valencià es prorrogaran fins al 9 de desembre.

«L'objectiu és doblegar la corba de contagis, ja que encara no ha descendit prou», ha manifestat Barceló. Entre estes mesures es troben:

  • Tancament perimetral de la Comunitat Valenciana.
  • Ningú podrà eixir ni entrar dels límits de la Comunitat sense causa justificada. Encara que es mantenen les excepcions.
  • Toc de queda: queda limitada la circulació de persones entre les 00.00 i les 06.00 hores. Es manté la prohibició d'eixir del domicili entre estes hores, per descomptat amb excepcions.

La Generalitat estudia allargar el tancament perimetral del territori valencià fins al 9 de desembre

El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, s'està plantejant allargar el tancament perimetral del territori valencià fins al 9 de desembre. D'eixa manera ho ha explicat este dimarts el cap del Consell a Castelló als mitjans de comunicació després de mantindre una reunió amb representants de l'empresa BP.

Sobre este tema, Puig ha assenyalat que es farà una reflexió en les pròximes hores, encara que «és lògic que, tal com estan evolucionant les circumstàncies, la normalitat aconsella que es continue en esta situació de tancament perimetral».

«Reflexionarem si podem allargar-la fins al 9 de desembre per a fer una avaluació important del que han sigut les mesures i, per tant, l'estat de la pandèmia en eixe moment, i la idea seria intentar anar fins al 9 de desembre amb les mesures actuals implantades», ha conclòs.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"URGENT: 285 localitats valencians amb casos de coronavirus en els últims tres dies" "Destinen 11 milions d'euros per a residències de majors i persones en risc d'exclusió"