La Generalitat preveu triar en unes setmanes tots els espais per a la vacunació massiva

L'objectiu és completar l'elecció dels espais per a «tindre tot preparat» quan el territori valencià dispose de dosis suficients
La Generalitat preveu triar en unes setmanes tots els espais per a la vacunació massiva | Europa Press

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha avançat que durant les pròximes setmanes es completarà l'elecció dels espais «idonis» per a dur a terme la vacunació massiva a partir d'abril en el territori valencià, amb la col·laboració dels ajuntaments.

Este pla tindrà un centre de vacunació en les tres capitals de província i en Elx, en el Baix Vinalopó (Alacant), com va avançar fa uns dies a Europa Press, amb la previsió de buscar «els llocs més adequats» durant les pròximes setmanes. Puig ha confirmat que en la capital de la Plana s'administraran dosis en l'hospital de campanya, mentres s'estudia la possibilitat de l'Auditori i Palau de Congressos al costat de l'Ajuntament.

En general, l'objectiu és completar estes setmanes l'elecció dels espais per a «tindre tot preparat» quan el territori valencià dispose de dosis suficients. «El més important és tindre les vacunes, hi ha bones notícies de Janssen i un compromís fefaent cada setmana de compliment per part de Pfizer i Astrazeneca, més complicacions amb la de Moderna», ha constatat.

Respecte als grups de vacunació, Puig ha recordat que esta setmana continuen les burxades dels majors de 90 anys i arranquen en els de més de 80, sobretot els grans dependents. La intenció és que els més vulnerables estiguen vacunats en les pròximes setmanes.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"El govern espanyol anuncia quan es reprendran els viatges de l'Imserso" "Atenció: Territori valencià baixa a nivell de risc 3 per 1a volta des de l'any passat"