Godella celebra la sexta edició de Godejam

Enguany, a causa del coronavirus, han participat menys artistes
És la sexta edició del programa | Ajuntament de Godella

Este diumenge s'ha celebrat una nova edició del Godejam en el carrer del Sacre Cor de la localitat de Godella, en la comarca de l'Horta Nord (València). Gràcies als artistes grafiters, un altre mur del municipi agarra color i vida amb nous personatges en un lloc molt transitat del poble, amb la Universitat Catòlica i l'escola Sacre Cor al costat.

L'edició d'enguany estava programada per a la primavera amb numeroses activitats paral·leles i, finalment, tant el seu impulsor Xema González com la regidora de Cultura i Joventut de l'Ajuntament de Godella, Tatiana Prades, van decidir tirar avant celebrar-la en setembre.

Este any hi ha hagut menys artistes i sense activitats, però s'ha omplit d'obres d'art un altre carrer del municipi, que cada volta té més parets acolorides, després que s'hagen celebrat sis edicions (cinc des que l'Ajuntament va entrar decididament a col·laborar en esta iniciativa) d'un festival que demostra la seua bona salut en un moment complicat.

La regidora de Cultura, Tatiana Prades, ha agraït públicament a Xema González «per la seua alegria i ganes de fer coses, tot i que els temps que corren no són els millors». També ha abraçat la generositat de la crew 'Grow up' i als amics vinguts de diferents llocs del país per a pintar Godella.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"URGENT: 191 municipis valencians afectats pel coronavirus en els últims tres dies" "Aïllen una classe d'una escola de Moncada per un cas de coronavirus"