Godella celebra la seua primera comissió per a la creació d'una societat mercantil pública

L'objectiu d'esta societat és conseguir una gestió més sostenible actuant sobre el personal, l'economia i el medi ambient
Ajuntament de Godella | Ajuntament de Godella

L'Ajuntament de Godella, en la comarca de l'Horta Nord (València), ha celebrat la primera reunió de la comissió per a la creació d'una societat mercantil pública, que estudiarà la viabilitat de la gestió directa dels servicis municipals si es conclou que la gestió pública suposa una millora en la qualitat dels servicis, així com de la situació laboral del personal i un estalvi econòmic, es proposarà la seua municipalització.

L'objectiu de la creació de la societat mercantil pública, en paraules d'Irene Ferré, regidora d’Unides Podem-EU, és «conseguir una gestió més sostenible actuant sobre el personal, l'economia i el medi ambient».

«La societat mercantil pública municipal té la seua raó de ser en la necessitat de gestionar de manera integradora i eficaç determinats servicis públics municipals, la gestió dels quals s'assumirà de manera gradual», ha afegit Ferré, que va presidir la comissió.

A esta primera reunió, van assistir com a membres, entre altres, representants de tots els partits polítics amb representació a l'Ajuntament de Godella, a excepció del Grup Municipal del Partit Popular.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Anuncien la nova data de vacunació contra el Covid-19 en el territori valencià" "ATENCIÓ: La nova xifra d'infectats per Covid-19 en Espanya"