Godella inicia una campanya d'orientació i formació laboral

El servei oferix ferramentes perquè les persones demandants d'ocupació o que pretenen millorar puguen fer-ho amb l'assessorament necessari
Godella inicia una campanya d'orientació i formació laboral | Pixabay

L'Ajuntament de la localitat de Godella, en la comarca de l'Horta Nord (València), ha iniciat una campanya de comunicació per a donar a conéixer els diferents servicis que s'oferixen a les persones del municipi en l'Agència d'Ocupació i Desenvolupament Local (AODL).

Este servei local oferix multitud de ferramentes perquè les persones demandants d'ocupació o que pretenen millorar puguen fer-ho amb l'assessorament necessari. D'esta manera, destaquen els servicis de borsa d'ocupació, orientació per a l'ocupació, la gestió de pràctiques formatives, la formació, la gestió de subvencions d'ocupació, l'assessorament individual i l'atenció telefònica.

Teresa Bueso, regidora de Promoció Econòmica, ha explicat la importància d'estar inscrit en l'Agència d'Ocupació i Desenvolupament Local: «Oferim uns serveis fonamentals per a les persones que estan buscant ocupació o que pretenen millorar laboralment, amb una atenció personalitzada que els serà de gran utilitat en la seua busca».

«Recomanem que totes les persones que ho necessiten s'inscriguen per a poder tindre majors oportunitats de trobar l'ocupació que estan buscant, ja que els oferirem les ferramentes necessàries per a la busca, la formació necessària o una borsa d'ocupació amb ofertes, entre altres recursos molt interessants», ha agregat la regidora.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Villena habilitarà la plaça de bous per a la vacunació massiva" "Sanitat podria alçar la suspensió de la vacunació amb AstraZeneca: «Salven vides»"