Google patix una caiguda mundial que afecta a YouTube, Gmail, Drive i altres servicis

Les errades en els servicis s'han notat cap a les 12.30 hores
Els serveis de Google han patit una caiguda d'abast mundial este dilluns al migdia. | EFE

Els servicis de Google com Gmail, YouTube o Drive, estan experimentant problemes este dilluns que impedixen l'accés als usuaris, ni vore els vídeos, carregar nous correus o la sincronització d'arxius. Com recull el portal DownDetector, els problemes en YouTube s'han començat a notar cap a les 12.30 hores d'este dilluns, amb fallades en l'inici de sessió, en l'accés a la web i en la reproducció de vídeos.

Els usuaris també han començat a experimentar, a la mateixa hora, problemes d'accés a Gmail i Drive, que impedixen iniciar sessió i accedir als correus rebuts, en el servici de correu. En Drive s'experimenten problemes de sincronització i de càrrega de l'aplicació.

Els problemes en els servicis de Google són d'abast global, però tenen una major incidència en Europa, especialment a Espanya, Portugal, Regne Unit, Polònia i Grècia.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Vídeo: Puig afirma que «si la situació canvia en els pròxims dies, es prendran mesures»" "ÚLTIMA HORA: Sanitat anuncia el dia que arribaran les primeres vacunes"