El govern de Gandia posa en marxa cinc noves borses de treball

Jose Manuel Prieto: «És important que impulsem els processos de selecció pública per a que s'adapten a la nova realitat al temps que donem una oportunitat als ciutadans de Gandia en forma d'ocupació pública»
Gandia ha obert cinc noves borses de treball | Ajuntament de Gandia

El regidor delegat de Govern Interior i Coordinació Administrativa de Gandia, Jose Manuel Prieto, ha informat este matí de dilluns que ja han sigut publicades en el Butlletí Oficial de la Província de València (BOPV) les bases i la convocatòria de cinc noves borses de treball i els seus corresponents processos selectius per a places d'arquitecte tècnic, infermer, enginyer tècnic industrial, enginyer tècnic d'obra pública i tècnic auxiliar d'informàtica.

Les bases poden ser consultades en el web municipal de la capital de la Safor (València) www.gandia.org, el tauler d'anuncis del consistori i en el Butlletí Oficial de la Província. Les sol·licituds s'han de presentar en la seu electrònica.

Sobre esta mesura, Prieto ha destacat que el govern municipal pretén reforçar la plantilla en un moment a on «hem d'apostar per les inversions i el desenvolupament municipal. Es tracta de perfils relacionats amb l'enginyeria i l'obra pública però també amb la digitalització i la modernització per a impulsar definitivament la digitalització de l'administració».

«És important que posem en marxa els processos de selecció, ja que donem una oportunitat als ciutadans de Gandia en forma d'ocupació pública per a impulsar des de l'administració noves oportunitats laborals», ha destacat l'edil, qui ha recordat que estos processos s'afegixen a altres ja posats en marxa com el de nous agents de la Policia Local i altres processos que van quedar paralitzats per la declaració de l'estat d'alarma.

«Seguirem treballant per a que els ciutadans de Gandia tinguen una oportunitat en estos moments difícils però sobretot per a conseguir que la nova normalitat arribe a la nostra ciutat amb totes les condicions i permeta tornar a generar economia i llocs de treball», ha conclòs Prieto.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"El Festival de les Arts ja té nova data" "Un metge espanyol sospita de Madrid: «Impossible. Algú no està dient tota la veritat»"