El Gran Teatre Antonio Ferrandis de Paterna organitza visites guiades per a donar-se a conéixer «per dins»

Tots els dimarts es farà un recorregut per les instal·lacions en grups d'entre 5 i 10 persones
Paterna oferix visites guiades pel Gran Teatre | Redescena

El Gran Teatre de Paterna, en la comarca de l'Horta de València, organitzarà visites guiades per a que les persones interessades puguen conéixer i recórrer l'interior de les seues instal·lacions.

D'esta manera, tots els dimarts es faran estos tours en grups d'entre 5 i 10 persones i que permetran conéixer els secrets i espais d'este edifici dedicat a l'actor paterner Antonio Ferrandis que enguany ha complit el seu 20 aniversari.

I és que en febrer es van complir dos dècades de la remodelació d'este immoble protegit, que va ser iniciada després de l'adquisició de l'edifici per part de l'Ajuntament, convertint-se des d'eixe moment en epicentre de l'activitat social i cultural de la ciutat.

En les visites guiades previstes, els participants podran recórrer el pati de butaques i l'amfiteatre, amb capacitat per a 500 persones, l'escenari, les bambolines i tot el que habitualment no veu el públic assistent als espectacles, a demés dels camerinos i altres instal·lacions per als participants en els concerts o obres que es posen en escena.

A demés, en el recorregut es visitaran altres espais que formen part de l'edifici, com la sala d'exposicions permanent dedicada a Antonio Ferrandis, la recentment estrenada sala en homenatge a l'artista paterner Josep García i Herrero 'Jeroni' o la sala de ball que usen l'Escola Municipal de Dansa i l'Escola Municipal de Teatre per a les seues activitats.

Tal com ha explicat la regidora de Turisme, Cultura i Foc, Teresa Espinosa, «créiem que era important arrimar a la ciutadania, i a totes aquelles persones que vullguen visitar-lo, un edifici tan representatiu de Paterna, tant social com culturalment, i amb esta iniciativa obrim els secrets del Gran Teatre al públic en general».

Els interessats a fer esta visita guiada poden concertar la seua cita en el telèfon del Gran Teatre, el 96 138 90 70, a on seran informats dels horaris disponibles i dels protocols de seguretat que seran necessaris en el transcurs de les visites, per a evitar la propagació del Covid-19.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!