La residència de Torrent amb tots els interns contagiats tenia «més ingressos dels permesos»

Ho ha explicat la Monica Oltra en una roda de premsa este divendres
Brot en una residència de Torrent | Pixabay

Actualització 04/09/2020 a les 14.15 hores. La vicepresidenta del Govern valencià, Mónica Oltra, ha avançat este divendres que en els informes tècnics dels sanitaris que han estat en la residència de majors de Torrent, en l'Horta (València), a on tots els seus usuaris es van contagiar de Covid-19, «queda patent que no es complia la mesura de reservar el 10% de places per a aïllament».

A demés, Oltra ha afegit que «este podria ser un de factor que haja determinat este contagi massiu, que es feren més ingressos dels permesos».

D'eixa manera ho ha manifestat en la roda de premsa posterior al ple del Consell, en ser preguntada per la situació d'este centre, de titularitat privada, a on precisament esta setmana la conselleria d'Oltra ha obert un expedient informatiu davant del contagi dels seus més de 40 residents per coronavirus.

Intervinguda una residència pel contagi de coronavirus de tots els residents en Torrent

La Conselleria de Sanitat ha informat este dimecres d'un nou brot de coronavirus en una residència de persones majors en la localitat de Torrent, en la comarca de l'Horta (València). Davant d'este fet, s'han vist obligats a intervindre en el centre Lope de Rueda i han confinat a tots els seus residents i han aïllat als treballadors en les seues cases.

Segons informa el diari 'Levante-EMV', dels 105 casos que s'han informat durant des del dijous 27 d'agost fins al 31 del mateix mes, la majoria d'ells vénen d'esta residència, ja que des de la setmana passada està patint un gran brot de coronavirus.

Davant de la greu situació, la Conselleria de Sanitat ha hagut d'intervinde en la residència i ha enviat més personal sanitari per a que s'encarregue de les funcions mèdiques dels interns mentres els seus treballadors habituals estan en casa a l'espera del resultat de les PCR.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Dos casos de Covid-19 entre la Policia Local d'una gran localitat alacantina" "Atenció: Una comunitat espanyola pot demanar imminentment l'estat d'alarma"