Un col·laborador de 'Sálvame' anuncia que abandona 'Sábado Deluxe'

Era un dels col·laboradors fixos de 'Dissabte *Deluxe' però una decisió personal ha provocat la seua inesperada marxa
Alguns col·laboradors al plató de 'Sálvame' | Telecinco

Durant l'emissió de 'Sálvame' d'aquest dijous, 29 de juliol, Kiko Matamoros va sorprendre a tots els seguidors amb una inesperada notícia. Abans d'acabar la seua entrevista íntima amb Carlota Corredera, la presentadora gallega va anunciar al convidat principal del 'Deluxe': Gianmarco Onestini, que acudirà al programa nocturn per a parlar de tot el que no s'ha vist de 'Supervivents 2021', i més concretament d'Olga Moreno.

Va ser llavors quan Corredera li va llançar una pregunta a l'exmarit de Makoke: "Alguna preocupació que tingues, Kiko? Alguna sorpresa que es puga estar gestant?", li va preguntar la presentadora, sense esperar-se la resposta del seu company. "No tinc ni idea. Jo és que ja en 'Deluxe' estic desconnectat, perquè ja no vinc. No em donen informació", va anunciar a tots els seus companys, que es pensaven que s'anava de vacances.

Unes hores més tard, el perfil de Twitter d'un dels clubs de fans de Rocío Carrasco escrivia el següent tuit: "Segons acaben de confirmar en 'Sálvame', Kiko Matamoros ja no estarà en 'Deluxe'. Traduït: Ha sigut acomiadat. Un altre triomf Carrasquista!".

Per a sorpresa de tots, Matamoros ha optat per respondre a totes aquelles persones que pensen que la seua eixida del programa està directament relacionada amb la seua enemistat amb la filla de Rocío Jurado: "Aquesta gent odiadora què beu? 'Deluxe' ho he abandonat jo per voluntat pròpia", va escriure aparentment moleste, deixant així clar que ni ha sigut acomiadat ni la seua eixida respon a la seua postura crítica amb el testimoniatge de Carrasco, ja que es un abandó voluntari.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"El vandalisme desbarata la casa més icònica de Xàbia en Instagram" "Sanitat registra 1.977 nous casos de coronavirus en el territori valencià"