Kiko Veneno, Seguretat Social i Paco Roca obrin els concerts 'A la llum de la lluna'

Se celebrarà en l'antic monestir de San Miguel dels Reis de València
Els concerts seran este divendres | Cadena Ser

El cicle de concerts 'A la llum de la lluna' en València arranca este divendres, 25 de setembre, a les 21.30 hores, amb el recital de Kiko Veneno i l'espectacle 'Cançons dibuixades', protagonitzat pel grup Seguretat Social i l'il·lustrador Paco Roca.

El festival és una iniciativa de la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana per a incentivar la cultura en entorns segurs. A demés, és un projecte que servix per a revitalitzar l'antic monestir de San Miguel dels Reis de València, un edifici que acollirà propostes culturals per a la ciutadania. El públic ha rebut la programació «de forma molt favorable i totes les entrades estan acabades», destaquen els responsables de l'acte en un comunicat.

D'esta manera, unes 300 persones que han reservat localitat per a la primera nit disfrutaran amb les composicions de Kiko Veneno, Premi Nacional de Músiques Actuals 2012 per a «difondre el compàs i enriquir amb enginy i qualitat poètica el format de la cançó popular». El cantant i guitarrista interpretarà temes del seu últim treball i rescatarà composicions clàssiques de la seua trajectòria.

Posteriorment, la banda valenciana Seguretat Social i el dibuixant Paco Roca posaran en escena 'Cançons dibuixades'. Serà una actuació singular i íntima, a on les melodies més conegudes de la formació liderada per José Manuel Casañ prendran vida gràcies als pinzells de l'autor d'obres com a Arrugues (2007), 'Els solcs de l'atzar' (2013), La casa (2015) o la trilogia 'Un home en pijama' i que també ha signat el cartell del festival.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Xàtiva repartix mascaretes a la gent amb menys recursos i als centres escolars" "Nova mesura: Sanitat avança en la detecció del coronavirus"