Manises celebrarà la III edició de la seua Sant Silvestre Solidària

Cada participant haurà d'aportar un quilogram de producte no perible o un joguet en bon estat que es destinarà a Càritas
Manises celebrarà la III edició de la seua Sant Silvestre Solidària | Ajuntament de Manises

 

La Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Manises, juntament amb el Club d’Atletisme Tragaleguas han organitzat la III edició de la Sant Silvestre Solidària de Manises que tindrà lloc el pròxim divendres 28 de desembre a les 19:00 hores.

El recorregut —de 2360 metres— serà totalment urbà pels carrers de Manises amb eixida i arribada en la plaça Rafael Atard. Hi podran participar totes les persones adultes que ho desitgen i els menors acompanyats per aquestes. Qui participe té l'opció de córrer disfressat perquè hi haurà premis per a les tres millors disfresses, així com per a la millor disfressa col·lectiva. A més, ASCOMA, associació col·laboradora, entregarà cupons de descompte per a comerços de Manises.

Aliments no peribles i joguets destinat a Càritas

Els dorsals es podran arreplegar de 18:00 a 18:30 hores el mateix dia de la prova a la plaça Rafael Atard. Serà en eixe moment quan cada participant haurà d'aportar un quilogram de producte no perible o un joguet en bon estat que es destinarà a Càritas, també col·laborador.

Per al regidor d'Esports de l'Ajuntament de Manises, Adrián Rodríguez, «la carrera no és competitiva, ja que té una finalitat lúdica-social. L'objectiu d'aquesta Sant Silvestre és que tots els manisers i maniseres puguen fer esport passant una vesprada divertida acompanyats d'amics i familiars en aquestes festes de Nadal, a més de contribuir amb Cáritas i la seua tasca social».

Inscripcions fins al 27 de desembre

Qui ho desitge pot inscriure's fins al 27 de desembre de tres formes diferents: telefonant al 661 237 015 de 17 a 21 hores, presencialment al Pavelló Municipal d'Esports Luis Vilar Botet en el mateix horari o telemàticament a través de la web www.manises.es.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Corredores valencianes convoquen hui una quedada en memòria de Laura Luelmo" "Carmen Gahona protagonitza un espectacle vergonyós al tanatori per Chiquetete"