Metrovalencia crea més de 300 places per a aparcar gratis

FGV ha ampliat el pàrquing de València Sud
FGV ha ampliat el pàrquing de València Sud | Google Maps

Ferrocarrils de la Generlitat (FGV) ha ampliat l'aparcament gratuït de Metrovalencia en València Sud fins a les 590 places, cosa que suposa que, als 282 estacionaments habituals, se li afigen 308 noves places per a millorar el servici a l'usuari. En total, FGV oferix en l'àrea metropolitana 1.439 places pròpies, a les que cal sumar 1.163 dels ajuntaments en els voltants de la xarxa, ha informat la Generalitat en un comunicat.

Este aparcament és molt utilitzat pels usuaris de les poblacions pròximes a les instal·lacions d'FGV com Paiporta, Picanya, Catarroja, Albal o Benetússer i, especialment els dies de Falles, quan estacionen en el recinte habilitat per a este efecte i agarren el metro per a desplaçar-se al centre per a disfrutar de les festes.

L'ampliació de les places s'ha produït en unir una zona, que es trobava enfornt de l'actual aparcament, pel que, a partir d'ara, existiran de manera permanent 590 espais reservats per a aparcar els vehicles privats en un extensió de 14.700 metres quadrats.

Amb este servici, FGV vol fomentar l'ús del transport públic amb la intermodalitat i l'intercanvi del cotxe privat amb el metro, facilitant l'accés a la xarxa de Metrovalencia a tots aquells usuaris que no tenen una parada de metro pròxima i contribuint d'esta manera a la descongestió del trànsit viari en superfície i a la cura al medi ambient.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Una empresa valenciana crea el primer kit genètic per a detectar el coronavirus" "València exhumarà a Blasco Ibáñez del Museu de Belles Arts i el portarà al cementeri"