El missatge del ministre de Consum, Alberto Garzón, sobre les mascaretes FFP2

Garzón ha postil·lat: «Continuem descobrint a través de la ciència com funciona el virus» del Covid-19, i «per això estan canviant de tant en tant les indicacions científiques sobre com combatre'l»
El missatge del ministre Garzón sobre les mascaretes FFP2 | Pixabay

El ministre de Consum, Alberto Garzón (IU), ha assegurat que de moment «no pareix que hi haja una font científica prou rigorosa que acredite» que les mascaretes FFP2 protegixen millor contra el coronavirus, pel que ha fet una crida a l'ús de tots els instruments de prevenció. Garzón ha postil·lat: «Continuem descobrint a través de la ciència com funciona el virus» del Covid-19, i «per això estan canviant de tant en tant les indicacions científiques sobre com combatre'l».

En eixa línia, ha agregat que, «si en algun moment consideraren els científics que el més adequat és canviar la recomanació de les mascaretes higièniques a una altra sobre una altra classe de mascaretes, ho faríem» des del Govern d'Espanya, segons ha volgut deixar clar el ministre.

El ministre ha comentat que el seu departament ha estat «des del primer moment» de la pandèmia «preocupat» per adoptar mesures davant de la «dificultat» d'algunes famílies per a accedir a «un bé de primera necessitat» com el de les mascaretes, i s'han adoptat diferents iniciatives, com la rebaixa de l'IVA, que han «conseguit que les mascaretes higièniques foren accessibles» per a la majoria de la població.

D'exixa forma les coses, Garzón ha conclòs, durant una entrevista en Canal Sud que, «fins que no tinguem una informació més veraç, el que cal fer és continuar fent crides a un ús responsable d'eixos instruments de prevenció, i a la responsabilitat cívica que estem reclamant totes les administracions públiques».

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"La sorprenent justificació d'un home per a saltar-se el tancament perimetral d'Alacant" "URGENT: L'hostaleria de Castelló desconvoca l'obertura dels locals d'este dimarts"