Montanejos entra en el llistat dels 10 municipis més buscats d'Espanya per a fer escapades rurals

Els deu municipis espanyols més buscats en 'Escapadarural.com' durant 2019 estan concentrats en sis comunitats autònomes del país
Un dels llocs més populars en el municipi de Montanejos | Flickr

Els deu municipis espanyols més buscats en 'Escapadarural.com' durant 2019 estan concentrats en sis comunitats autònomes del país. Entre ells estan els nouvinguts Alhama de Aragó (Saragossa), Montanejos (Castelló) i Alquèssar (Osca), tancant la taula. La plataforma ha analitzat quines eren les destinacions més buscades pels seus clients entre un total de 100, que han registrat més d'1,5 milions de busques

 

D'eixa manera, Castella-la Manxa i Aragó són les regions que més localitats aporten, amb tres cadascuna d'elles. En concret, la regió aragonesa és l'única que compta amb localitats de totes les seues províncies dins del llistat amb Albarrasí (Terol), Alhama de Aragón (Saragossa) i Alquèssar (Osca).

 

Els quatre pobles restants es repartixen entre Andalusia, Astúries, Castella i Lleó i el territori valencià. L'eixida de Guadalupe del top 10 de municipis més buscats en 2019 per a fer turisme rural en 2019 deixa fora del llistat a Extremadura en a esta ocasió, mentre que Albacete repeteix com l'única província amb dos municipis en el llistat.

 

Montanejos: La vila termal l'Alt Millars

Montanejos és una interessant destinació de turisme d'interior de la província de Castelló, en concret dins de la comarca de l'Alt Millars, molt vinculat a una oferta de turisme de salut (vila termal és el seu eslògan turístic) i amb gran atractiu paisatgístic i possibilitats per al turisme d'actiu.

 

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!