Naix un bebé amb una cua humana de 12 centímetres

Els metges van comprovar que la cua no afectava el sistema nerviós i van decidir extreure-la

Un bebé ha nascut amb una cua humana de 12 centímetres de llarg i amb una bola final de greix que mesurava altres 4 centímetres d'ample. Els metges de l'Hospital de Nens Albert Sabin en Fortalesa, el Brasil, s'han quedat sorpresos en observar que el bebé naixia amb esta anomalia.

La revista 'Journal of Pediatric Surgery Casi Reports' ha publicat un estudi en el qual expliquen que "les cues humanes són anomalies congènites rares i descriuen protuberàncies situades al voltant de la línia mitjana de la regió lumbosacra coberta per pell".

La mare és fumadora

El menut va néixer abans del que es preveu, a les 35 setmanes, per via vaginal sense complicacions, però en néixer els metges van descobrir que tenia esta cua. La mare explica que durant l'embaràs no va beure alcohol ni va consumir drogues il·lícites, però va mantenir l'hàbit de fumar.

Bebé amb cua

Els metges expliquen que el pacient no va presentar altres alteracions sistèmiques, per això, decidiren extirpar-la mitjançant cirurgia. Una vegada retirada la cua, la seua anàlisi va revelar que la bola de 4 centímetres estava feta de grassa teixit connectiu embrionari, mentre que la cua només era teixit desossat.

Naix un bebé de quasi 7 quilos al Regne Unit

El naixement de Alpha el passat 28 d'octubre no sols serà recordat pels seus pares, sinó també per les infermeres i els metges que no donaven crèdit al qual estaven veient. El bebé va pesar quasi set quilos, situant-se com el tercer nen nounat més gran al Regne Unit. El pes normal per a un nounat nen oscil·la entre 2,500 i 4,300 kg, mentre que el d'una nounada sol estar entre 2,400 i 4,200 kg, d'aquí la sorpresa de tots els que van atendre la mare en el part.

Altres casos molt curiosos i excepcionals de bebés recien nascuts.


1- El bebé amb major pes
L'any 1955 va néixer el bebé més pesat del món, Carmelina Fedele va donar a llum a un nen de 10.2 Kg. L'any 2009 va néixer a Indonèsia el registrat com el segon amb major pes amb 8.7 Kg.


2- El bebé més xicotet
Rumaisa Rahman va néixer en 2004 després d'una gestació de només 25 setmanes i 6 dies. El seu pes en néixer va ser de 230 grams i va mesurar 25 centímetres de longitud.


3- La mare més jove
Es tracta de Lina Medina, del Perú, va néixer en 1933 i es va convertir en mare quan només tenia 5 anys i vuit mesos, el seu bebé va néixer en 1939 i va tenir un pes de 2.7 Kg. Els pares de Lina la van portar al metge després d'observar-li un gran embalum en el ventre, van pensar que era un tumor fins que es va confirmar l'embaràs.


4- La mare més vella
Esberlo Devi Lohan és la mare d'un primer fill més major del món, es va convertir en mare per primera vegada en 2008 als 70 anys d'edat. A l'Índia moltes dones se sotmeten a tractaments de fecundació in vitro a una edat avançada després d'intentar ser mares de manera natural tota la vida i no aconseguir-ho.


5-El primer home embarassat
En 2008 Thomas Beatie va sorprendre el món amb unes fotografies que mostraven el seu avançat estat de gestació, era el primer home que es quedava embarassat. Thomas va néixer dona i es va sotmetre a una mastectomia i va iniciar una teràpia hormonal per a una reassignació de sexe, encara que sempre va conservar els seus genitals femenins. La seua dona era estèril i van decidir que ell se sotmetria a un tractament d'inseminació artificial per a tenir fills. Fins hui ha donat a llum a tres bebés.


6- El part més nombrós
Nadya Suleman l'any 2009 es va convertir en portada de tots els mitjans després de donar a llum a 8 bebés en el mateix part, els metges esperaven 7 bebés, el vuité va arribar per sorpresa. La història d'esta dona és molt polèmica, per ser mare soltera, sense recursos i acudir a la reproducció assistida després de tenir 6 fills prèviament.

Als EUA no existeix un límit de transferència d'embrions després d'una fecundació in vitro i encara que, davant este naixement es va plantejar canviar la legislació, actualment segueix igual.


7- Bessons de diferent color
Encara que no és habitual, existeixen parelles interracials que en tenir bessons cadascun té un color diferent, Miya i Leah Durrant van venir al món en 2008 i ja es van sumar al cas de les bessones nascudes en 2001 Marcia i Millie Biggs. Tenen color d'ulls i pell diferents, ja que cadascuna presa principalment les característiques d'un dels progenitors.


8- Pares negres amb bebé blanc
Nmachi es diu esta bebé blanca, rossa i d'ulls blaus, el sorprenent és que els seus pares són esta parella nigeriana. La xiqueta no és albina ni sofreix cap trastorn en la pell, i va ser comprovat genèticament que és filla d'esta parella.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Puig reivindica els pressupostos 'millorats' del Consell front d'un finançament injust" "Sant Jordi defensa la Caça com a Bé d'Interés Cultural"