Lleven el nom de l'escriptor Enric Valor a una avinguda de Mutxamel

Passarà a dir-se avinguda d'Espanya amb el beneplàcit dels partits de dreta
Avinguda Enric Valor Mutxamel /À Punt NTC 

El canvi de nom d'esta l'avinguda Enric Valor, que es va inaugurar a l'agost, es deu a la decisió de l'equip de govern del PP i Ciutadans que compta amb el suport extern de VOX, i que estan d'acord que passe a dir-se avinguda d'Espanya.


El nom de l'escriptor i filòleg alacantí Enric Valor va ser el triat per a nomenar esta avinguda en 2003, en temps de govern del PSPV, un projecte urbanístic de més de 30 anys que el passat estiu entrava ja en la seua fase final.


El canvi es preveu que s'aprove en el ple d'este dijous, i mentre des de la dreta es defensa el canvi atés que esta passa a ser una artèria important de la localitat i no hi ha cap dedicada a Espanya, doncs que s'aprofite i es rebatege la via. Per l'altra part des de l'esquerra es defensa la posició inversa, que es mantinga el nom que hi havia i que es done a un altre carrer el nom d'Espanya.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Sorpresa per lúltima notícia sobre lERO del Corte Inglés: 4.000 persones més" "Totes les autovies i autopistes d'Espanya seran de pagament"