Nou espectacle de la companyia Aescenadansa este dissabte en Sagunt

S'estrenarà en el centre cultural Mario Monreal
Cartell de l'espectacle | Ajuntament de Sagunt

El pròxim dissabte, 29 de febrer, se celebrarà en Sagunt, en la comarca del Camp de Morvedre (València), l'espectacle de dansa 'Béjart/ Queen & Co' de la mà de la companyia del Port de Sagunt Aescenadansa. L'acte serà a les 19.30 hores en el centre cultural Mario Monreal.

Esta representació es planteja com una revisió de l'obra de reconeguts coreògrafs com Ohad Naharin, Maurice Béjart, Thierry Malandain, Adam Hougland i Mircea Ghinea. Segons explica la companyia, posen algunes variacions en coreografies ja muntades d’Ohad Naharin i Maurice Béjart. 

Pel que fa al cas de Malandain, Aescenadansa explica que en este cas estrenaran l'obra 'Une dernière chanson', que «pretén ser com un moment d'humanitat per a oblidar, per uns instants, l'existència, dura, inquieta i afligida, ja que entristix al cor i a la raó», explica el propi Malandain. 

El preu de l'espectacle és de 7 euros

«Esta obra incita a les més tendres emocions. I encara que puga deixar pas a la melancolia i ho recórreguen els precursors de la mort, ric en poesia, tindrà l'encant de tot el que acaba bé. Igual que s'assaborix un últim got, un últim raig de sol, una última cançó», afirma el mateix Malandain. 

El preu de l'entrada és de 7 euros. La venda anticipada podrà fer-se en internet, a través del lloc web www.servientradas.com o telefonant al 902 010 284. També podrà comprar-se en la taquilla una hora abans els dies de funció.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Valencianes que han superat el càncer formen l'equip femení més gran d'Espanya" "Ajudes per als agricultors valencians afectats per la DANA"