La nova cançó en valencià de Samantha es convertix en número 1 en vendes

El senzill s'ha estrenat este divendres, 18 de setembre
L'última cançó de Samantha és en valencià | Minuto E

Des de què la cantant Samantha Gilabert, natural de Beniarrés, en la comarca del Comtat (Alacant), ha eixit del programa de televisió 'Operación Triunfo', no ha parat de tindre èxit amb les diferents cançons que ha tret. Ara, l'artista ha publicat la seua última cançó en valencià baix del títol 'Espere que Tornes'.

Com ha avançat el mitjà 'dBalears', la cançó de la valenciana, que s'ha estrenat este divendres, ja s'ha convertit en número 1 en vendes en tota Espanya. Este senzill és la mateixa cançó, però en valencià, d'una altra que ja va publicar en agost. No obstant això, en només quatre dies la de Beniarrés ja va per les 150.000 reproduccions en YouTube i s'ha convertit en el número 1 d'iTunes Espanya.

Però més enllà de l'èxit a nivell nacional, la cançó en valencià de Samantha també ha triomfat a escala internacional, ja que en països com l'Argentina o el Perú està entre els tres senzills més venuts. A continuació pots vore la nova cançó de la cantant de Beniarrés.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Fotos: Les escultures de València s'han despertat amb mascaretes" "URGENT: El coronavirus arriba a 186 municipis valencians en els últimes tres dies"