Troben una nova víctima de l'assassí de Marta Calvo

La dona s'ha presentat voluntàriament en dependències policials
Imatge de Jorge Ignacio P.J. | Facebook

Este dijous s'ha sumat una dona més a les, ara en total, hui víctimes de Jorge Ignacio P.J., el responsable de les morts de Marta Calvo, Arliene Ramos i Lady Marcela Vargas. La nova víctima va sobreviure a una trobada sexual pagada amb l'acusat i detalla que l'acusat va intentar de forma violenta administrar-li cocaïna antes de matindre relacions. 

Segons informa 'Levante-EMV', va haver dos trobades entre la víctima i l'agressor. La primera, a finals d'abril de 2019 i una segona, un mes abans de què, presumptament, matara a Marta Calvo en la casa llogada de Manuel, en la comarca de la Ribera Alta (València). 

La víctima assegura que Jorge Ignacio va intentar introduir-li cocaïna sense el seu consentiment en els genitals, mentres ella es negava. Es tracta d'un relat idèntic a l'oferit per les altres dones. 

De la mateixa manera, cal destacar que la nova víctima hauria acudit voluntàriament a la Policia Nacional, primer, i al jutjat, més tard, per a denunciar que ella també havia sigut objecte de les agressions de l'acusat.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Tres platges de Benicarló tancades per contaminació residual" "Les noves ajudes per a autònoms i pimes oferides en Paterna"