L'oci nocturn de València demana obrir durant el dia per a recuperar-se econòmicament

Este col·lectiu ha destacat que eixa obertura és una mesura que «ja s'ha aprovat o posat en marxa en 11 comunitats autònomes»

Imatge d'arxiu d'unes noies ballant en una discoteca
L'oci nocturn de València demana obrir durant el dia | Pixabay

El sector de l'oci nocturn de València ha demanat al Consell que habilite «fórmules alternatives» que permeten als locals «obrir en horari diürn i recuperar la seua activitat» després del tancament obligat per a frenar l'expansió del coronavirus. Este col·lectiu ha destacat que eixa obertura és una mesura que «ja s'ha aprovat o posat en marxa en onze comunitats autònomes».

La Coordinadora d'Hostaleria dels Barris de València ha considerat «imprescindible i urgent trobar una solució que permeta salvar el 82,3% de les pimes d'oci» d'esta ciutat, com ha exposat en un comunicat. D'eixa manera, ha destacat que estes empreses estan «condemnades al tancament definitiu abans de cap d'any si el Govern valencià no busca una solució que permeta recuperar l'activitat dels locals d'oci nocturn».

L'entitat ha assenyalat que algunes de les propostes passen per possibilitar que «els locals d'oci puguen fer i oferir continguts culturals amb servici de bar atés en taules i usar les terrasses, que molts establiments tenen autoritzades». Referent a això, ha ressaltat que sobre elles «també s'apliquen criteris restrictius en prohibir que es puga fer ús» i ha apuntat que «han estat sotmeses a dispars criteris d'obertura en diferents ciutats del territori valencià».

La coordinadora ha manifestat que «la possibilitat de posar en marxa alternatives per a pubs i discoteques durant el dia suposarà un alé econòmic per a les pimes del sector, que a penes han obert els seus negocis durant els últims huit mesos».

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram


Comentaris

envia el comentari