Vols ocultar el número de 'likes' en Instagram i Facebook?

Segons Facebook, esta funció que s'implementarà té com a objectiu acabar amb l'ansietat o la vergonya que alguns usuaris poden sentir si les seues publicacions no reben suficient apreciació

A partir d'ara Facebook i Instagram afegiran una altra funció a les apps que igual no coneixies, que finalment serà implementada ara que la pandèmia està més controlada i que en molts països es comença a recuperar una mica de normalitat.


Permetrà als usuaris de les xarxes ocultar el número de 'likes' que reben les seues fotos, per la qual cosa si eres de les quals prefereix no exposar eixa dada i guardar-li'l per a si mateix, ara tindràs aqueixa opció. Segons Facebook, esta funció que s'implementarà té com a objectiu acabar amb l'ansietat o la vergonya que alguns usuaris poden sentir si les seues publicacions no reben suficient apreciació.


Haurà de ser l'usuari qui el desactive, atés que Instagram continuarà mostrant este número de 'likes' de cada publicació de manera predeterminada. A més, este control et permetrà ocultar els m'agrada només d'unes certes fotos i no les de totes les imatges publicades.


Esta funció serà tan aplicable a Instagram com a Facebook pel que els usuaris de la xarxa de Facebook també podran ocultar estos números en els posts que realitzen. També es podrà ocultar el comptador del número de 'likes' dels posts de tercers que mostra l'app. Per a evitar una comparació de les xifres entre usuaris.

Este control es complementa amb més filtres en Facebook que ara permetran limitar qui pot veure i comentar en les fotos i articles compartits, o bloquejar notícies provinents d'uns certs mitjans de comunicació.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Gana un milió en una loteria per a vacunats contra la COVID-19" "Vols crear els teus propis emojis de WhatsApp?"