L'OMS torna a alertar sobre la perillositat de saludar amb el colze

Al principi del confinament es va popularitzar la salutaci贸, per貌 r脿pidament es va dir que podia ser perillosa
Recomanen no saludar-se amb el colze | Pixabay

脥ndex Amagar

El director de l'Organitzaci贸 Mundial de la Salut (OMS), Tedros Adhanom Ghebreyesus, ha recordat este diumenge 13 de setembre, a trav茅s d'un retuit, la recomanaci贸 que va fer el passat mes de mar莽 d'evitar saludar-se amb el colze perqu猫 no permet guardar la dist脿ncia de seguretat. 

芦En saludar a la gent, 茅s millor evitar xocar el colze perqu猫 et poses a menys d'un metre de dist脿ncia de l'altra persona. A mi m'agrada posar la m脿 al cor per a saludar a la gent禄, va aconsellar Tedros Adhanom Ghebreyesus en un missatge publicat en el seu perfil de Twitter el passat 7 de mar莽. 

Es tracta d'una de les recomanacions que oferia entre altres coses, com rentar-se les mans amb sab贸 freq眉entment i amb cura, o quedar-se en casa si un es trobava malament. Este diumenge, el director de l'OMS ha retuitat un missatge publicat per l'economista Diana Ortega en el que fa refer猫ncia al consell de l'OMS d'evitar el xoc de colzes per a saludar durant la pand猫mia del Covid-19.

L'OMS refreda les seues expectatives per la vacuna

Soumya Swaminathan, la cap dels cient铆fics de l'Organitzaci贸 Mundial de la Salut (OMS), ha vaticinat males not铆cies este dimecres. En concret, ha avisat que des de l'organitzaci贸 no s'espera que es puga vacunar de manera generalitzada a la poblaci贸 contra el Covid-19 fins al 2022.

La setmana passada l'OMS havia afirmat que aix貌 passaria a mitats del 2021, per貌 ara Swaminathan ha dit que el m茅s probable 茅s que a mitjans del 2021 arriben als pa茂sos una 芦quantitat limitada de dosis禄. Un fet que confirma que el m茅s segur 茅s que es tarde uns dos anys en vacunar entre el 60% i el 80% de la poblaci贸.

📸 L'actualitat valenciana en im脿tgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que far脿? Seguix-nos en Instagram!

"Una universitat valenciana busca crear un medicament per a pacients amb coronavirus" "Confinen la classe d'un col路legi de la Vila Joiosa per un positiu en coronavirus"