El pa de forn és el producte de Mercadona més venut per Internet

Hui en dia s'arriben a fer fins a 800 comandes diàries a través de la plataforma web de l'empresa valenciana.
El pa de forn de Mercadona és el més venut per Internet | Cedida

 

El pa de forn de Mercadona és un dels productes que més es venen per Internet. Almenys així ho afirma 'La Colmena', el nou laboratori de venda online que ja està disponible en València i projectant-se en Barcelona i Madrid.

I és que les vendes per Internet no paren de créixer i, tot i que en un primer moment van ser difícil per a Mercadona, hui en dia s'arriben a fer fins a 800 comandes diàries a través de la plataforma web de l'empresa valenciana. Este elevat número de comandes es traduïx en una facturació de 2,2 milions d'euros al mes, i un creixement aproximat del 120% de la venda a través d'Internet.

La llet o el sushi, altres demandes en Internet

Davant l'augment d'esta classe de venda, Mercadona ha adquirit uns terrenys en Alacant per a instal·lar un segon laboratori per a la venda per Internet en València. No obstant, la nova nau logística estarà operativa a partir de l'any que ve i està previst que cobrisca Alacant i els municipis de la demarcació. A part del pa de forn, altres dels productes més demanats per Internet per part dels clients de Mercadona són la llet, l'aigua, l'arròs, el salmó o el sushi. 

En referència als productes de forn de pa, el de vidre ha tingut molt bona acceptació per part dels consumidors i des de la seua incorporació està sent tot un èxit. Però el pa de forn és sense dubte el producte estrella, ja que ha conseguit entregar ja més de 600 tones. Per este motiu, s'ha convertit en l'aliment més venut des de la plataforma del supermercat valencià. 

Mercadona no deixa mai de renovar-se

El cert és que Mercadona no deixa mai de créixer i renovar-se i, a més d'innovar sempre amb nous productes i oferir tota classe de possibilitats per a persones amb intoleràncies alimentàries, la firma ara també s'apropa als clients a través de plataformes virtuals. Tot un èxit que, segur, no pararà de donar fruits.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Cinc consells per a disfrutar de salut sexual" "La pèssima notícia que acaba de donar WhatsApp als seus usuaris"