Paterna Ciutat d'Empreses estrena web en anglés per a augmentar la seua projecció internacional

L'Ajuntament busca seguir promocionant la ciutat com a focus d'inversió i municipi estratègic idoni per a la instal·lació de noves companyies estrangeres
Paterna Ciutat d'Empreses estrena web en anglés | Ajuntament de Paterna

L'Ajuntament de Paterna, en la comarca de l'Horta de València, ha tret la versió en anglés del seu web www.paternaciudaddeempresas.es, a través de l'associació Paterna Ciutat d'Empreses. Amb açò, vol arrimar a les empreses estrangeres tota la informació necessària per a assentar-se en el municipi, enclavament estratègic autonòmic i nacional. 

Tal com ha explicat l'alcalde de Paterna i president de l'associació, Juan Antonio Sagredo, «cada volta són més les empreses que elegixen Paterna per a desenvolupar la seua activitat i volem continuar impulsant l'arribada d'inversió i la instal·lació de noves companyies estrangeres, pel que posem a la seua disposició esta ferramenta municipal que inclou tota la informació necessària per a assentar-se en la nostra ciutat».

D'esta manera, les empreses podran trobar informació sobre naus o sòls disponibles en el terme municipal, tramitació de llicències i legislació, ajudes o subvencions econòmiques disponibles. 

A demés, també inclou informació detallada de les diferents àrees industrials o notícies actualitzades amb tots els esdeveniments empresarials que s'organitzen en el municipi i les mesures de promoció econòmica adoptades per l'associació. 

Finalment, l'alcalde ha destacat que «amb esta nova versió d'esta ferramenta d'informació continuem sumant esforços en la projecció del potencial industrial del municipi a nivell internacional». En este sentit, ha recordat que «Paterna és un dels principals enclavaments econòmics no només a nivell autonòmic sinó nacional, comptant amb multinacionals en els nostres polígons com Mahle Electronics, Bayer o Amazon».

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Última hora coronavirus: Bajan los contagios en el territorio valenciano" "Última hora: Se disparan los contagios por coronavirus en España"