Paterna destina el seu superàvit a la reactivació econòmica i social del municipi

El Pla Transforma se centrarà en potenciar quatre pilars fonamentals: ocupació, seguretat, salut i neteja»
Paterna destina el seu superàvit a la reactivació econòmica i social del municipi | Ajuntament de Paterna

L'Ajuntament de Paterna, en la comarca de l'Horta (València), destinarà íntegrament els prop de 16 milions d'euros de superàvit a la recuperació i reactivació social i econòmica de la localitat. D'eixa forma ho ha explicat l'alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo, qui ha dit que «tot el superàvit s'injectarà en el Pla Transforma 2021-2023, un programa de caràcter pluriennal concebut per a millorar les actuacions, infraestructures i serveis del municipi i fer de Paterna una ciutat més segura, sostenible i millor per a viure, treballar i prosperar».

El primer edil ha indicat que «amb l'objectiu de continuar enfortint l'economia local dels efectes del Covid-19, el Pla Transforma se centrarà en potenciar quatre pilars fonamentals: ocupació, seguretat, salut i neteja» al mateix temps que ha assenyalat que també estan previstes actuacions en matèria de medi ambient, cultura, infància, esports, serveis socials, mobilitat, aparcament i atenció ciutadana.

En este sentit, Sagredo també ha destacat que la robustesa de les arques municipals, l'eficaç gestió econòmica que s'està portant cap de la ciutat i de la crisi i l'estabilitat pressupostària fan possible esta important injecció econòmica que revertirà directament en la ciutadania paternera.

Finalment, l'alcalde ha afirmat que el Pla Transforma 2021-2023 se suma a altres iniciatives municipals que s'estan promovent des de l'executiu socialista per a reactivar i enfortir la localitat com el Pla de Recuperació Econòmica de Paterna o Programa Anual d'Impuls a les Inversions.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Ni Pfizer ni AstraZeneca: quan podria arribar a Europa la vacuna més esperançadora" "El govern espanyol sorprèn: aprova una pujada de salari per als militars"