Pedro Sánchez executa hui una àmplia remodelació del Govern

Pedro Sánchez remodela avui el seu Govern per a impulsar la recuperació econòmica

'Habemus' crisi de GovernEl president del Govern, Pedro Sánchez, anunciarà este dissabte una profunda remodelació de l'Executiu d'Espanya. Els canvis afectaran carteres fonamentals i a les estructures de funcionament del Gabinet.

La crisi del govern s'avança

La crisi de Govern, avançada per la Cadena SER, serà este mateix dissabte. Serà hui quan Sánchez comunique al rei la nova composició de l'Executiu, tal com estableix la llei, i posteriorment done a conéixer els noms dels nous ministres. Els canvis afectaran carteres importants de l'Executiu, però no afectarà els cinc ministeris de Unidos Podemos.

Els Ministres de Podemos quedaran al marge

El dirigent ja ha comunicat la reestructuració a Yolanda Díaz, vicepresidenta tercera i cap visible de Unidos Podemos en l'Executiu. Els ministres de la formació habitada quedaran al marge d'esta remodelació i continuaran en els seus càrrecs.

Dilluns podrian prendre possessió els nous ministres

En principi està previst que els nous ministres prenguen possessió dels seus càrrecs el dilluns, i ja el dimarts se celebrarà el primer Consell de Ministres del nou Govern.
 

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"'Bicifestació' contra la MAT a les comarques de Castelló" "Fora de l'aigua, el vaixell bolcat el 28 de maig a PortCastelló"