El personal docent serà vacunat durant la pròxima setmana en el territori valencià

Més de 100.000 treballadors seran vacunats abans de què acabe el mes de març
Serà en centres públics, privats i concertats | Salut

La pròxima setmana, està previst que arriben a Espanya més d'un milió de vacunes de Pzifer i AstraZeneca per a que es puga incrementar el ritme de vacunació. Esta setmana en el territori valencià s'ha iniciat en el personal d'emergències però la Conselleria de Sanitat ha iniciat ja els tràmits per a avançar als següents grups. D'esta forma, més de 100.000 treballadors seran vacunats abans de què acabe el mes de març.

Segons informa 'Las Provincias', esta setmana conclou el període de temps que tenien els centres educatius per a notificar el llistat complet de persones adscrites per a procedir a fer el llistat complet de persones a les que immunitzar.

Durant les pròximes setmanes es procedirà a vacunar als equips docents dels centres públics, privats i concertats del territori valencià i al personal d'administració i servicis (administratiu, auxiliar de gestió, auxiliar de servicis, subaltern, ajudant de manteniment, personal de cuina i de neteja) i al personal d'atenció educativa (fisioterapeuta, personal d'educació especial infantil, personal tècnic de gestió de suport de llengua de signes, treballadors socials).

A demés, s'inclou al personal auxiliar de conversa i de pràctiques i al personal extern que presta servicis al centre i que té contacte «directe i habitual» amb els alumnes.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"El coronavirus afecta l'educació: Aprovat general i que repetir siga l'excepció" "28.000 vacunes de Moderna 'extraviades' per Sanitat en Espanya"