Pillen a dos conductors circulant a 179 i a 192 km/h per la V-30

Un dels conductors va donar positiu en substàncies estupefaents
Imatge d'arxiu | Facebook Autokolecció

 

L'Agrupació de Trànsit de la Guàrdia Civil ha interceptat a dos conductors que circulaven amb excés de velocitat per l'autovia V-30, acte pel que han sigut investigats. En concret, un circulava a 179 km/h i un altre a 192 km/h en un tram limitat a 80.

 

Segons ha informat este cos de seguretat en un comunicat, a demés del control dels desplaçaments durant la vigència de l'estat d'alarma provocat per la pandèmia de coronavirus, la Guàrdia Civil continua amb la vigilància del trànsit i la seguretat viària.

 

D'eixa manera, els dies 7 i 8 de maig efectius del subsector de Trànsit de València que feien un control de velocitat en les carreteres de la província de València 'van caçar' en l'autovia de circumval·lació V-30 a estos dos cotxes que superaven àmpliament els límits de velocitat establits.

 

Als dos conductors els van fer les proves reglamentàries d'alcohol i drogues, i un dels conductors va donar positiu en substàncies estupefaents. Per això, se'ls investiga per un delicte contra la seguretat viària i els fets han sigut posats en coneixement de l'autoritat judicial.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!