La Policia dissol 12 botellons el cap de setmana en Alacant

També s'han posat 88 denúncies per soroll i festes
12 denúncies per botellons en Alacant | Policia Local d'Alacant

La Policia Local d'Alacant ha imposat este cap de setmana un total de quinze denúncies, conseguint amb el dispositiu policial evitar el consum d'alcohol i drogues, amb especial vigilància en la zona del Cap de l'Horta i que descendisquen les sancions a 12 per botelló, una per consum i tinença de drogues i dos a establiments d'hostaleria en Alacant.

En l'operatiu especial per a vigilar les cales en el Cap de l'Horta, la unitat Fox i el servici  nocturn de Policia Local van tornar a desallotjar grups de jóvens fent botellons, i en esta ocasió el dissabte va resultar ferit lleu un jove quan intentava fugir del control. 

També s'han imposat onze denúncies per consum d'alcohol, i una altra sanció el diumenge pel matí en la platja de Sant Joan a on s'ha detingut a un jove que estava fent botelló i es va negar a identificar-se per a ser sancionat.

88 denúncies per soroll

De la mateixa manera, la Policia Local ha imposat dos denúncies a establiments d'hostaleria, un em la platja de Sant Joan per incomplir l'horari, i una segona sanció a un bar en la plaça de Correus per falta de llicència de cuina.

Per part seua, la Policia Local també va fer controls de vehicles en tots els accessos i eixides de la ciutat, a on van donar quatre conductors positiu, als que els van estendre acta de sanció per Conduir Davall de la Influència de Begudes Alcohòliques-CIBAS- immobilitzant els seus cotxes, i es van fer dos atestats judicials i dos administratius. 

Durant esta cap de setmana han tornat a pujar les queixes per soroll i els agents policials van haver d'intervindre en 88 denúncies per festes, sorolls i música dins de diferents cases que molesten als veïns de queixes de particulars, i des de la Policia se sol·licita que es respecten les normes de convivència.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Un jutjat provincial per a atendre les reclamacions relacionades amb el coronavirus" "Última hora: Baixen els contagis per coronavirus en Espanya"